Lax med kantarelltäcke och färskpotatis

Mycket är gott till lax och det finns många goda röror man kan göra. Detta recept är laxen toppad med en somrig kantarellkräm. 
 
 
Lax med kantarelltäcke och färskpotatis (4 portioner)
 
Detta behövs:
 
4 djupfrysta laxfiléer
1 burk konserverade kantareller
1 burk créme bonjour kantarellost
färskpotatis
 
salt, peppar
smör att steka i + till formen
 
Gör såhär:
 
1. Tina laxen. Salta och peppra.
2. Hacka och fräs svampen i lite smör. Krydda med salt och peppar. 
3. Lägg i kantarellosten och låt koka upp något. 
4. Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Bred på kantarellcrémen. 
5. Sätt in laxen i ugnen på ca 175 grader i 20 minuter. 
6. Servera med kokt färskpotatis och en sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0