Hemmagjord räkmacka

Jag älskar skaldjur och jag älskar räkmacka! Med majonäs, ägg och lite grönsaker blir det en perfekt kombo.
 
 
Hemmagjord räkmacka (4 personer)
 
Detta behövs:
 
4 ägg
Majonäs
Sallad
Tomat
1 kg frysta räkor
1 limpa (lantbröd)
ev. citron
 
Gör såhär:
 
1. Tina räkorna och skala dem.
2. Koka äggen och skiva dem. (ca 7 minuter)
3. Skär upp brödet och lägg i en brödkorg.
4. Skär tomat och sallad.
5. Bred en macka med ett ganska tjockt lager majonäs. Dekorera med ett salladsblad, lite tomat, ett halvt kokt ägg och några räkor. Om man vill kan man också dekorera med lite citron.
6. Njut av en god och mysig middag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0