Corn chicken
Festa till middagen lite med smaker från USA. Roligt recept för barn!

Corn chicken (4 portioner)
Detta behövs:
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl kesella kvarg
2 tsk dijonsenap
1 1/2 dl cornflakes
4 portioner ris
Salsasås:
1 1/2 dl kesella kvarg
1 dl stark salsa sås
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppar kycklingen. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
2. Blanda kvarg och senap. Bred ut röran över kycklingen.
3. Krossa cornflakes i en mortel eller i en fryspåse med handen. Strö det över kycklingen.
4. Stek i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
5. Blanda kvarg och salsa sås. Servera kycklingen med salsasås och ris.
Rätten kan även göras vegetarisk med quornfiléer!!!
Kommentarer
Trackback