Räkor Indiana

Räkor i en kryddstark sås med curry, grädde och vitt vin. 

(null)

Räkor Indiana (4 portioner) 

Detta behövs

500 g tigerräkor/ gambas 
3 vitlöksklyftor 
1 röd paprika 
1 purjolök 
10 skogschampinjoner 
3 msk tomatpuré 
2,5 dl grädde 
1 dl vitt vin 
1 burk körsbärstomater
Salt 
Peppar 
Curry 
Olja/ smör att steka i 
Pasta till servering 

Gör såhär: 

1. Skala och pressa vitlöken. Hacka purjo, svamp och paprika. 
2. Stek grönsakerna i olja/ smör och curry. Tillsätt tomatpuré och tomater på burk. 
3. Späd med grädde och vin. Låt koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner räkorna och låt dem bli varma. 
4. Servera med pasta. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0