Oxfilépasta

Mycket god pasta med oxfilé, svamp och grädde. 

Oxfilépasta (4 portioner) 

Detta behövs:

Linguine pasta för 4 
1 gul lök 
2 vitlöksklyftor 
En stor näve shitake svamp
1/2 burk soltorkade tomater
5 dl grädde
1 hönsbuljongtärning 
3 msk soja 
1 dl rödvin 
Smör att steka i 
Salt och peppar 

Gör såhär: 

1. Koka pastan enligt förpackningen. 
2. Hacka lök, vitlök, svamp och soltorkade tomater. Stek det i lite smör och lägg sedan undan. 
3. Skär köttet i mindre delar. Stek det i lite smör med salt och peppar. Häll i lökblandningen och stek tillsammans en stund. 
4. Häll på grädde, soja, buljong och vin. Låt puttra i ca 5 minuter. Salta och peppra om det behövs. Servera med pasta. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0